ʻO nā hoʻololi ʻekolu i hoʻololi ʻia ma ke kaona liaoquan ua loaʻa nā hopena, hoʻopau i ka ʻilihune a waiwai a hoʻonui i ka hilinaʻi.

ʻO ka lawe ʻana i ka hoʻokele hoʻoponopono "ʻekolu hoʻololi" he manawa kūpono, ua hoʻolalelale ke kūlanakauhale ʻo liaoquan i ka hoʻomohala ʻana i nā ʻoihana ʻano, hoʻonui i nā ala no ka poʻe e hoʻonui ai i ka loaʻa kālā, hoʻololi i nā ana i nā kūlana kūloko, hoʻōla hou i nā kumuwaiwai a me ka helu kaulike. Ua hoʻolauna ke kauā hoʻokele ʻo Wanzi i nā ʻoihana alakaʻi e like me Shenzhen Silk Road oasis Organic Agriculture Co., Ltd. e ʻimi a hoʻolaha i nā "hoʻololi ʻekolu" a me nā kumu hoʻohālike ʻoihana meaʻai ma o ka pilot + cooperatives + bases. 110 kālā kākoʻo kālā e hoʻokomo 'ia i loko o ka hui, a me ka poe mahiʻai e paipai 'ia e kālele 'āina a me ke kālā i loko o ka nui kino o ka hana, innovate i ke ano o ka hana, ike "kumu waiwai i loko o ka waiwai, ke kālā i ke kuleana, a me ka mahiʻai i nā mea kuleana", hoʻoikaika i ka hoʻomohala nui o ka ʻoihana meaʻai, hoʻonui mau i ka hoʻokele waiwai hui, uku i nā ʻāpana i ka hopena o ka makahiki, a hoʻonui i ka loaʻa kālā o ka poʻe mahiʻai.

I ka hoʻomaka ʻana o ka makahiki, ua mālama ʻia ke kūlanakauhale ʻo Wanzi, ke kūlanakauhale ʻo Liaoquan i ka pōʻai mua o ka hāʻawi ʻana i ka puʻunaue no ka poʻe kuleana o ka "hoʻololi ʻekolu" hoʻololi hoʻokele, a hāʻawi i ka huina o 88000 yuan i 586 mau mea kuleana. ʻO ka lawe ʻana i nā ʻāpana i nā ʻohana ʻilihune me ka hauʻoli i ka helu kālā me nā kālā hoʻokaʻawale, a ʻōlelo ʻia: ma ka lawe ʻana i nā ʻāpana ma Shenzhen Silk Road oasis Organic Agriculture Co., Ltd. me nā kālā kākoʻo, ʻaʻole hiki iā mākou ke hoʻonui i ka loaʻa kālā, akā hoʻonui pū kekahi. ka ʻike o ka mea kuleana, ʻo ia kahi mea a mākou i moeʻuhane ʻole ai ma mua. I kēia manawa, ua maikaʻi ke kulekele o ka pāʻina, ʻaʻole ia e ʻike wale iā mākou i ka mālama a me ka pumehana o ka pāʻina a me ke aupuni, akā e hoʻokuʻu pū i kā mākou ʻeke, no laila ʻaʻole mamao loa ia mai ka moeʻuhane e hoʻopau i ka ʻilihune a lilo i waiwai.

E hoʻomau ke kūlanakauhale i ka hoʻoikaika ʻana i ka mahiʻai ʻoihana, hoʻoponopono i ka ʻoihana ʻoihana e like me nā kūlana kūloko, hoʻokō hohonu i ka papahana "hoʻokahi kauhale a me hoʻokahi huahana", mahiʻai "hoʻokahi kauhale a me hoʻokahi huahana" nā kauhale ʻoihana e like me Tangwan celery, Zhaizi pēpē huaʻai, hou. hoʻohui ʻia ka leek a me Wanzi xilanhua, e hoʻomaikaʻi hou i ke kaulahao ʻoihana, a e hoʻāʻo e ʻimi i kahi holomua i ka lawe ʻana a me ke kūʻai aku ʻana, warehousing, kaulahao anu a me ka hōʻailona, ​​​​E hana i kahi "kūʻokoʻa", "kūikawā", "maikaʻi i ka maikaʻi" a me ka "peak staggering" ʻatikala, hoʻomaikaʻi i ka ikaika holoʻokoʻa o ka ʻoihana a me ka mākeke huahana, hoʻolalelale i ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana o ke kūlanakauhale holoʻokoʻa, hoʻomāhuahua i nā ala no ka hoʻonui ʻana i ka loaʻa kālā o nā kānaka, a kau i kahi kumu paʻa no ka lanakila ʻana i ke kaua kūʻē i ka ʻilihune.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-09-2021